Skarp i cupen

Postet av Lyngen/Karnes IL den 2. Mai 2006

L/K møter en gammel rival i cupen.

Onsdag 10. mai står nemlig Skarp på motsatt banehalvdel i 1. runde i cupen. En gunstig trekning for L/K, som har ambisjoner om å nå i hvert fall andre runde i år og sånn sett kan være glad at man ikke møtte for eksempel TIL eller TUIL allerede nå.

Mot Skarp burde sjansene for avansement være gode, selv om Skarp spiller en divisjon over og normalt sett er et bedre lag enn L/K. Skarp har slitt innledningsvis i avdeling 4, mens L/K har hatt en god start i divisjonen under. L/K har da også tradisjonelt hatt et bra tak på Skarp, og slo de senest 2-1 i vinterserien for under en måned siden.

Nå er det imidlertid alvor, og vi trenger ikke gå lenger tilbake enn siste seriekamp mellom lagene for å illustrere at L/K har en tøff jobb med å komme seg videre til 2. runde. Da tapte nemlig L/K 1-5 for Skarp på krøllgresset i Tromsdalen.

Sist lagene møttes i cupen var i 2000. Da møttes de daværende divisjonskollegaene i 2. divisjon også på krøllgresset i Tromsdalen. Da vant Skarp 5-0, blant annet etter mål av nåværende L/K-spiller Thomas Leonhardsen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.