Uavgjort på Geitnes

Postet av Lyngen/Karnes IL den 6. Mai 2006

L/K 2 berget uavgjort 2-2 på overtid mot BOIF i ettermiddag.

Rudi Dreyer forfulgte en pasning fra Jørn Henriksen, var først på ballen og vinner imponerende nok duellen med keeper. Ballen faller til Stian Kviteberg som enkelt bredsider ballen i mål. BOIF følte seg naturlig nok snurt, men undertegnede sto veldig godt plassert og det er ingen tvil om at Dreyer var først på ballen - med god margin.

Dermed berget L/K 2 et poeng på overtid i kampen på en knusktørr og støvet grusbane på Geitnes i kveld. L/K tok riktignok ledelsen etter 20 minutter spill ved comeback-kid Trond Egil Larsen, men BOIF utlignet før pause på et merkelig idømt straffespark. Mats Håkon Karlsen ble dømt for å ha holdt en BOIF-spiller i feltet på en dødball - en forseelse som det går 13 av på dusinet. Men denne gangen ble det straffe og dermed 1-1 til pause.

I andre omgang kom Jørn Henriksen inn for L/K og han hadde umiddelbart to farlige sjanser, men BOIF hadde også fete tilbud og det var slett ikke ufortjent da de scoret 1-2 på et fint skudd fra skrått hold. Passivt L/K-forsvar i den situasjonen og det så lenge ut til å bli matchvinnermålet. Men L/K dyttet folk opp i angrep på slutten og det lønnet seg til slutt.

L/K 2 - BOIF 2-2 (1-1)

1-0 Trond Egil Larsen (20), 1-1 (straffe, 40), 1-2 (60), 2-2 Stian Kviteberg.

Dommer: John Arne Mathiesen

Ingen gule kort

L/Ks lag: Vegard Samuelsen; Kristoffer Fagerborg, Frank Nilsen, Trond Egil Larsen, Tor Arne Larsen; Ole Remi Hausner, Aleksander Heiskel, Rudi Dreyer; Åmund Rognli, Mats Håkon Karlsen, Stian Kviteberg.

Innbyttere: Jørn Henriksen, Tommy Osvaldsen