L/Ks første tap

Postet av Lyngen/Karnes IL den 28. Jun 2006

TIL 2 påførte L/K sitt første tap i 3. divisjon i år.

TIL-juniorene vant 3-1 etter å ha scoret to kjappe mål etter et kvarter av andre omgang. Da hadde lagene spilt en jevn første omgang med få sjanser til begge lag. Etter hvilen førte L/K kampen, paradoksalt nok fram til det .60. minutt. Da slapp en av Norges raskeste fotballspillere, Hans Norbye, løs på sin høyrekant. Innlegget ble satt i mål og to minutter skjedde det på nytt igjen. Norbye med innlegg, og 2-0.

I begynnelsen av andre omgang svir Rune Lillevik en straffe. Hadde den gått inn, hadde nok kampbildet blitt annerledes. L/K hadde ikke trengt å flytte laget så høyt opp og bakrommet for TIL-juniorene ville blitt mindre.

Seks minutter før slutt økte eks-L/K-er Vegard Braaten til 3-0 og det ble ikke annet en ett trøstemål på slutten da Rune Kristiansen satte inn 3-1. En mager trøst da L/Ks første tap materialiserte seg, var at man i hvert fall ikke gikk av banen uten å score. Men det holdt hardt i dag.

Med tapet i dag ligger L/K fire poeng bak TIL etter ti kamper.

L/Ks lag: Jørgen Vik; Jens G. Løvland, Stian Amundsgård, Jørn F. Berger, Tor Arne Larsen; Frode Larsen, Ole Remi Hausner, Lasse Hausner, Tom Jørgen Gangsø; Rune Lillevik, Rune Kristiansen.

Innbyttere: Steffen Dreyer for Ole Remi Hausner, Freddy Skogvang for Tor Arne Larsen, Stig Roar Hansen Rognli for Stian Amundsgård.

Gult kort L/K: Jørn F. Berger (hans andre i serien)

Dommer: Vegard Ballovarre, Skjervøy - litt under pari i dag.