Tap mot ti mann

Postet av Lyngen/Karnes IL den 5. Aug 2006

Til tross for at L/K 2 spilte mot ti mann i hele andre omgang, ble det tap for BOIF i kveld.

BOIF vant til slutt 5-2 på Bardufoss i kveld etter at L/K tok ledelsen 0-1 tidlig i første omgang. Målet kom i en god BOIF-periode, men var likefullt et fint mål. Ole Oskar Ross slo en lang pasning opp mot spissen Frank Bekkstrand, som fluktet ballen i mål med hodet fra langt hold.

BOIF kom tilbake og ledet 2-1 til pause. Men da var de også redusert til ti mann etter at en av hjemmelagets spillere slo Ole Remi Hausner i magen.

Etter hvilen klarte ikke L/K å ta tak i kampen slik naturlig ville vært mot ti mann. BOIF gikk opp til 3-1 på straffe og selv om Flaschka Bekkstrand reduserte til 2-3 på et flott langskudd, forøvrig etter pent spill også, så skulle det vise seg vanskelig å ta hjem seieren. BOIF scoret to til på plasserte skudd på L/Ks utespiller i mål, Trond Egil Larsen, og 5-2 var egentlig ikke så urimelig alt i alt.

L/Ks lag: Trond-Egil Larsen; Ole Oskar Ross, Mats Håkon Karlsen, Kristoffer Fagerborg, Aleksander Heiskel; Stian Kviteberg, Ole Remi Hausner, Rune Larsen; Robin Samuelsen, Frank Bekkstrand, Øyvind Garfjell.

Innbytter: Uno Nesvik

Gule kort: Ole Remi Hausner og Mats Håkon Karlsen