L/K vant 4-0

Postet av Lyngen/Karnes IL den 13. Aug 2006

Lyngen/Karnes sitt B-lag slo Salangen borte i dag.

L/K ledet utrolig 4-0 allerede etter 24 minutter etter å ha scort på det meste som bød seg av sjanser. Lars-Andreas Wikbo hadde den første scoringen etter ni minutter, deretter puttet Ole-Remi Hausner, Erik Larsen og Stian Amundsgård etter henholdsvis, 14, 20 og 24 minutter. Salangen hadde banespillet etter pausen.

L/K lå nede og kontrollerte, men hadde likevel mange farlige sjanser.Men det viktigste var at at L/K holdt nullen i hele andre omgang også, takket være godt forsvarsspill og en god Øystein Rollstad i målet.

L/K stilte med 12 mann i Salangen. Lars Wikbo måtte gå ut med skade ti minutter ute i andre omgang og dermed ble andre omgang ekstra tung for laget som hadde både Eirik Larsen, Henning Robertsen og Torbjørn O. Karlsen som sesongdebutanter, førstnevnte tilbake med et smell etter brokkoperasjon. Eirik vant absolutt alt på hodet i kampen og dannet et giftig spisspar med keeper-spissen Lars Wikbo.

Lagoppstilling: Øystein Rollstad; Stian Amundsgård, Mats Haakon Karlsen, Henning Robertsen, Aleksander Heiskel; Trond Egil Larsen, Rudi Dreyer, Ole-Remi Hausner, Kristian Rognli; Lars Andreas Wikbo, Eirik Larsen.

Innbytter: Torbjørn O. Karlsen.

Dommer: Roger Holmen