Fortsatt ikke klart

Postet av Lyngen/Karnes IL den 23. Sep 2006

Etter 2-3 tapet for TIL-juniorene må L/K fortsatt leve i uvisse om man klarer andreplassen i TiTo.

Tapet for seriemestrene på Polleidet var fortjent nok, selv om L/K kunne klart uavgjort i en hektisk sluttperiode. Steffen Dreyer, reduserte til 3-2 på straffespark syv minutter før slutt, men denne gangen klarte ikke L/K å hente inn motstanderen mot slutten.

Vane tro scorte motstanderen først på Polleidet. Allerede etter syv minutter var Hans Nordbye igjennom etter flere svake inntredener av L/K-forsvaret. Steffen Dreyer utlignet til 1-1 like før pause på kampens store prestasjon. Han slo tunnel på en TIL-spiller på 30 meter, og klinket ballen opp i nettaket. 1-1 til pause i en for L/K svært sjansefattig kamp.

Det gikk nye syv minutter av andre omgang når Jo Nymo Matland scorer vakkert på frispark fra 16 meter etter at L/K hadde lagd et unødvendig frispark. 20 minutter før slutt økte Hans Nordbye til 3-1 og da var det relativt lite som tydet på at L/K skulle komme tilbake. Steffen Dreyer var imidlertid et konstant uromoment og skulle strengt tatt ha straffespark da han avanserte inn fra høyre og skar inn i TIL-feltet. Kampens ellers gode dommer Stig Are Sørensen vinket spillet videre. Syv minutter før slutt stikker Rune Kristiansen igjennom og TILs forsvarsspiller har intet annet å gjøre enn å felle storfjordingen. Rødt kort og straffe. Den satte Steffen Dreyer inn, men det ble med det.

Dermed misbrukte L/K sjansen til å avgjøre kampen om andreplassen før siste serierunde. Skulle Fløya ta full pott mot TUIL 2 mandag, så blir det altfor spennende i siste serierunde.

* Om L/K tidligere har hatt mye duellstyrke i lufta de siste årene, så var det kjemisk rensket for det nå. L/Ks høyeste spiller i startoppstillingen var Steffen Dreyer - på drøye 180 cm...

* L/K manglet manglet Frode G. Larsen, Rune Lillevik og Stian Amundsgård med karantene.

L/Ks lag: Jørgen Vik; Jens G. Løvland, Frank Nilsen, Lasse Hausner, Freddy Skogvang; Lars Johnsen, Ole Remi Hausner, Tom Jørgen Gangsø; Øyvind Garfjell, Rune Kristiansen, Steffen Dreyer.

Gule kort L/K: Frank Nilsen, Jens Georg Løvland

Dommer: Stig Are Sørensen, Ulfstind - god som vanlig.

B-laget til L/K tapte forøvrig 4-0 mot Ramfjord i kampen som gikk etter A-kampen. L/K hadde et par stolpeskudd i første omgang, men det var RUIL som tok ledelsen. Den beholdt, og økte, de på fortjent vis utover i kampen.

L/Ks lag: Henning Hansen; Kristoffer Fagerborg, Mats Håkon Karlsen, Trond Egil Larsen, Jan Robin Bjørn; Rudi Dreyer, Aleks Heiskel, Eskil Garfjell Hansen, Stian Kviteberg; Torbjørn O. Karlsen, Frode Larsen.

Innbytter: Rune Lillevik

Gule kort: Aleks Heiskel, Rune Lillevik