0-5 mot TUIL: Bra i én omgang

Postet av Lyngen/Karnes IL den 30. Mar 2008

L/K kan leve godt med første omgang mot sterke TUIL. Etter pause ble det litt verre.
Det endte til slutt med småstygge 0-5 mot TUIL i ettermiddag. Isolert sett ingenting å være stolt over akkurat, men L/K kan være mer enn bekjent av måten laget gjennomfører første omgang på.

Riktignok scorer TUIL to mål (to krigermål av skjervøyværingen Reidar Waage) og er det lille strået hvassere, men L/K er absolutt med på notene - både i duellspillet og i løpingen. Forsvarsfireren satte linja fint og ga ikke ved dørene, mens den sentrale midtbanen med Tom-Jørgen Gangsø og spesielt en svært god Jens Georg Løvland aldri ga TUIL-spillerne fred. Rune Lillevik spilte hengende spiss bak en Steffen Dreyer i en 4-4-1-1-formasjon og både Lille og Steffen var gode i første omgang.

Så mange sjanser skaper dog ikke L/K. Steffen Dreyer har en gedigen en tidlig i omgangen da han får ballen i beina etter en Lillevik-stuss. Avslutningen tar imidlertid TUIL-keeper Sørensen seg av med en flott parade.

Resultatmessig var ikke andre omgang så veldig mye verre enn første for L/K, men prestasjonene falt dramatisk i andre. TUIL dro veksler på en uforskammet sprek benk, med spillere som Jørgen Møller Marthinsen, Eirik Lamøy, Hans Nordbye og Mohammed Ahamed, og herjet litt med L/K i en periode tidlig i andre omgang. Der L/K hadde vært hissig i presset og tett oppi folk i første omgang, glapp det mer enn én gang i denne perioden. TUIL holdt høyt tempo på både ball og folk på det glatte føret, og tre mål ble satt inn før halve omgangen var spilt.

Etter det tok nok TUIL det litt roligere, men L/K hadde ikke så mye å bestille offensivt av den grunn. Det ble med sporadiske tilløp og et Løvland-skudd etter corner sent i omgangen.

TUIL har harvet over mange denne vintersesongen og har blant annet scoret ni mot Senja, åtte mot Skjervøy og syv mot Skånland. Så selv om fem baklengs er drøy kost, er det slett ingen grunn til å grave seg ned.

Kampen var den siste i årets vinterserie, og L/K fikk til slutt bare Mjølner bak seg på tabellen.  Nå er det junior-NM neste helg, før det bærer til Alta på treningsleir i perioden 10. - 13. april.

L/Ks lag: Michael Wæraas; Mats-Haakon Karlsen, André Fagerborg, Stian Amundsgård, Frode G. Larsen; Tom-Jørgen Gangsø, Jens Georg Løvland, Ole Oscar Ross, Øyvind Garfjell; Rune Lillevik, Steffen Dreyer.

Innbyttere: Lasse Hausner for Mats-Haakon Karlsen, Rune Kristiansen for Øyvind Garfjell, Tor Arne Larsen for Rune Lillevik, Kristoffer Fagerborg for Stian Amundsgård, Stig-Roar Hansen Rognli for Frode G. Larsen

Dommer: Stig Are Sørensen - god.

Gult kort L/K: Steffen Dreyer