Tap på overtid

Postet av Lyngen/Karnes IL den 10. Mai 2008

L/Ks 4. divisjonslag har ikke fått en gunstig start på sesongen.
I dag ble det tap 1-2 for BOIF på Bardufoss etter at hjemmelaget scorte to straffespark. L/K tok ledelsen på et selvmål etter 12 minutter, men BOIF fikk et straffespark 10 minutter senere som få L/K-spillere skjønte noe av. 1-1.

I det 90. minutt feller Jonas Samuelsen en BOIF-spiller og får rødt kort. Straffe nummer to blir satt i mål, og dermed null poeng til L/K.

- BOIF hadde endel sjanser i andre omgang og det var sånn sett ingen ufortjent seier, selv om det var synd å miste poeng så sent i kampen, sier trener Tor-Arne Solvang.

L/Ks lag: Vegard Samuelsen; Andreas Holm, Jan Robin Bjørn, Mats-Haakon Karlsen, Stig-Roar Hansen Rognli; Rudi Dreyer, Jonas Samuelsen, Espen Haugen, Rune Kristiansen, Alexander Løvland Rygh; Fredrik P. Johansen

Innbytter: Stian Kviteberg

Gule kort L/K: Rudi Dreyer, Alexander Løvland Rygh, Vegard Samuelsen

Rødt kort L/K: Jonas Samuelsen