Tre poeng og ny smultring

Postet av Lyngen/Karnes IL den 4. Jun 2008

Tre poeng, ingen baklengs og null gule L/K-kort på Polleidet i kveld.

L/K tok en særdeles fortjent seier over Kvaløysletta på Polleidet i kveld. I første omgang imponerte L/K tidvis i både forsvar og angrep. Mange fine kombinasjoner og mange trekk som involverte mange spillere burde ført til flere mål enn det ene en god Ole Oscar Ross satte inn etter 24. minutter.

Med Rudi Dreyer som altetende i hodeduellene på midtbanen, Andre som ballfordeler, en offensivt innstilt venstreback Tor Arne Larsen og en godt tent Rune Lillevik på topp, skapte L/K mye, men det ble altså med det ene.

Andre omgang ble ikke like sprudlende fra L/Ks side, men det blir i hvert fall et mål til. Flott crossball fra André Fagerborg ut til Rudi Dreyer, som var på løp ute på venstrekanten. Innlegget fra Rudi er perfekt og etter en smule om og men klarer Rune Lillevik å krangle ballen i mål.

Etter 2-0 målet har KIL sin beste periode i kampen. De kommer til få sjanser, men har mye av banespillet og viser at det er mange gode enkeltspillere på laget. Men bortsett fra et annulert mål ble det altså lite ut av det smule overtaket de hadde en kort periode. L/K hadde god kontroll bakover, og det var helt unntaksvis at Michael Wæraas måtte i aksjon.

Det ble heller ikke flere mål i rett ende for L/K, men det får vi bare leve med i dag. Da var tre poeng, tabelltopp, null baklengs og null gule kort det viktigste.

* En stor takk til Tor André Einebakken Nilsen som stilte opp på ekstremt kort varsel da den ene linjedommeren simpelthen uteble fra kampen. Det var sporty gjort av unggutten.

L/K - Kvaløysletta 2-0 (1-0). 1-0 Ole Oscar Ross (24), 2-0 Rune Lillevik (60).

L/Ks lag: Michael Wæraas; Kristoffer Fagerborg, Lasse Hausner, Mats-Haakon Karlsen, Tor Arne Larsen; André Fagerborg, Tom-Jørgen Gangsø, Rudi Dreyer; Steffen Dreyer, Rune Lillevik, Ole Oscar Ross.

Innbyttere: Øyvind Garfjell, Jan Robin Bjørn, Alexander Løvland Rygh

Dommer: Hallgeir Bertelsen - klarte seg greit.