Uavgjort i toppkampen på Skjervøy

Postet av Lyngen/Karnes IL den 21. Jun 2008

L/K er fortsatt ubeseiret i TiTo-serien. Endelig versjon

Rapportene fra Skjervøy forteller om en tett og tøff toppkamp. I en noenlunde jevn første omgang er det Skjervøy som har det lille overtaket både spillemessig og sjansemessig.

Omgangen byr imidlertid på lite finspill, mens innsats, dueller og haugevis av gule kort preger kampen . Etter knappe 30 minutter må L/K trener Dan Håvard Johnsen forlate benken etter å ha fått rødt kort av dommer Ragnar Dahl.

L/K kommer raskt ut av startblokkene i andre omgang og har et skikkelig trøkk på Skjervøy. Dette resulterer i at Steffen Dreyer fører L/K i ledelsen med et velplassert skudd knappe syv minutter ut i omgangen. Skjervøy kommer imidlertid tilbake og utligner med Michal Stagnes drøyt ti minutter før full tid. Etter dette har begge lag store sjanser til å avgjøre kampen. L/K får Stian Amundsgård utvist noen minutter før full tid, men Skjervøy makter ikke å utnytte dette. Kampen ebber dermed ut med ett poeng til hvert av lagene.

L/K tar dermed en velfortjent ferie på tabelltopp etter en vårsesong uten nederlag. Første kamp etter ferien er hjemme mot Ramfjord 28.07.

Kampfakta: Skjervøy-L/K 1-1 (0-0). 0-1 Steffen Dreyer (52), 1-1 Michael Stagnes (82).

L/Ks lag: Michael Wæraas, Lasse Hausner, Stian Amundsgård, Rune Lillevik, Tor Arne Larsen, Rudi Dreyer, Andre Fagerborg, Steffen Dreyer, Frode Larsen, Rune Kristiansen, Ole Oscar Ross.

Innbyttere: Tom Jørgen Gangsø, Øyvind Garfjell, Mats Håkon Karlsen

Gule kort L/K: Michael Wæraas, Lasse Hausner, Stian Amundsgård, Rune Lillevik, Tor Arne Larsen, Andre Fagerborg, Rune Kristiansen

Rødt kort L/K: Dan Håvard Johnsen, Stian Amundsgård.

Dommer: Ragnar Dahl