BOIF ble for sterke

Postet av Lyngen/Karnes IL den 13. Aug 2008

L/K 2 tapte på Polleidet i kveld.

I en kamp som lenge sto og vippet avgjorde BOIF kampen mot slutten. Fortjent nok for BOIFs gode årgang, selv om L/K ledet kampen til pause og fort kunne avgjort den også med litt mer guts framover.

L/K tok ledelsen på et småkomisk selvmål, men BOIF kom tilbake og tok ledelsen på to kjappe kontringer. L/K utlignet og tok også ledelsen til pause etter to mål av Rune Kristiansen. Etter hvilen var BOIF best, men det var spenning helt til 3-5 målet på overtid.

L/K stilte med et bra B-lag i dag, men viljen til å vinne duellene og til slutt også kampen var størst hos målselvdølene. L/K fikk også Jonas Samuelsen skadet tidlig, og mistet dermed litt fart og gjennombruddskraft på høyrekanten.

L/Ks lag: Vegard Samuelsen; Stig-Roar Hansen Rognli, Jan Robin Bjørn, Rune Lillevik, Andreas Holm; Alexander Løvland Rygh, Lasse Hausner, Andreas Løvland; Fredrik P. Johansen, Rune Kristiansen, Jonas Samuelsen.

Innbyttere: Espen Haugen, Stian Stenhaug, Kristian Rognli

Gult kort L/K: Lasse Hausner

Dommer: Johnny Olsen