Tosifret - og vel så det

Postet av Lyngen/Karnes IL den 30. Aug 2008

Etter en litt trang start, løsnet det skikkelig for L/K 2 i ettermiddag.

Det ble til slutt 12-2 til L/K 2 over nabo Furuflaten i dag. Det sto 4-0 til pause etter en nølende start av L/K. Furuflaten hang greit med det første kvarteret men etter Steffen Dreyers første av fire mål, på et vakkert langskudd, rant det jevnt og trutt inn.

På overtid fikk L/K også et straffespark, og dermed fikk L/Ks notorisk målscorende midtstopper Jan Robin Bjørn muligheten til å sette sitt tredje mål på tre kamper. Den muligheten benyttet han seg av, og fastsatte dermed resultatet til 12-2.

L/K har lite skader i sin store A-lagstropp og stilte nok en gang med et på papiret sterkt lag mot et svekket Furuflaten. Til tross for begrenset motstand, maktet L/K å holde farta og tempoet oppe i spillet gjennom store deler av kampen. At det ikke ble flere mål er et under, men FIL kunne også, med enda bedre uttelling, satt et par til.

Alexander Løvland Rygh tok en tørn som keeper i første omgang, og holdt buret rent. I andre omgang spilte han midtbane og scoret på et vakkert brassespark ti minutter før slutt.

L/Ks målscorer: Steffen Dreyer 4, Rune Kristiansen 3, Fredrik P. Johansen, Andreas Løvland, Jens-Georg Løvland, Alexander Løvland Rygh og Jan Robin Bjørn.

FILs målscorer: Robin Samuelsen 2