Hareide om Tronds landslagsdebut:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 19. Nov 2008

- Olsen var frisk

Trond Olsen fikk 80 minutter i Norges kamp mot Ukraina. Trond fikk starte på venstrekanten, og i en ellers smått begredelig landskamp, var Trond absolutt ett av lyspunktene.
Han var frampå med innlegg og småraid med jevne mellomrom og hadde faktisk også en sjanse til å score i første omgang. Olsen ble tatt av etter 80 minutter, og da var det ikke grunnet dårlig innsats. Tvert imot, ifølge landslagstrener Åge Hareide.

- Olsen var frisk i dag. Han løp mye og ble sliten på slutten, sa Åge Hareide til Viasat 4 etter kampen.

Norge tapte kampen fortjent 1-0 etter at Ukraina fikk en lettkjøpt straffe. Hjemmelaget hadde dog en rekke store sjanser, og hadde den norske keeperen bare vært litt mindre på hugget enn det Jon Knudsen var i denne kampen, hadde Norge tapte med større sifre.

L/K gratulerer Trond med sin første A-landslagskamp. Selv om det ble tap i dag, så tipper vi at Trond får flere sjanser blant Norges ypperste.