FK Fotball-ligaen

Postet av Lyngen/Karnes IL den 20. Jun 2009

5-4 tap mot Finnsnes

Lyngen/Karnes fikk en drømmestart på kampen og ledet 2-0 etter 16 minutter etter mål av Øyvind Garfjell og Morten Nilsen. I henhold til rapporten fra Troms Folkeblad har bortelaget kontroll på kampen helt til det gjenstår 10 minutter av første omgang. Da reduserer Finnsnes til 1-2, og så følger noen minutter med total blackout fra L/K sin side. Finnsnes lager tre mål fra det 38 til det 44 minutt, og kan gå til pause med ledelse 4-2.

L/K får en tidlig redusering i andre omgang med kaptein Steffen Dreyer, og fortsetter å kjøre kampen totalt etter dette. Morten har to feite sjanser før Dreyer igjen er på plass i det 76 minutt og utligner til 4-4. Da har de fleste som har hjerte i L/K tro på at det endelig er dagen hvor marginene skal være på L/K sin side.

Slik skal det dog ikke gå. Finnsnes bruker bare tre minutter på å ta tilbake ledelsen etter mål av Samuka Kosiah. L/K kommer ikke nærmere en et stolpeskudd fra Morten Nilsen i det 85.min. Dermed ebber kampen ut med 5-4 til Finnsnes.

Nå gjenstår det to hjemmekamper på rad mot hhv. Nordreisa og Boif før fotballferien. I disse kampene må det bli poeng for at vi ikke skal bli akterutseilt i bunnen av FK Fotball-ligaen.

Les mer om kampen på Troms Folkeblad.

Tabell og resultater fra FK Fotball-ligaen finner du her.

Kampfakta: Finnsnes- L/K 5-4 (4-2). 0-1 Øyvind Garfjell (9), 0-2 Morten Nilsen (16), 1-2 (35), 2-2 (38), 3-2 (41), 4-2 (44), 4-3 Steffen Dreyer (54), 4-4 Dreyer (76). 5-4 (79).

Lyngen/Karnes: Erlend Strand, Andreas Holm, Mats-Haakon Karlsen, Rune Lillevik, Kristoffer Fagerborg, Andreas Løvland, Ole Oscar Ross, Gaute Veseth Olsen, Øyvind Garfjell, Morten Nilsen og Steffen Dreyer.

Innbyttere: Aleksander Helberg for Kristoffer Fagerborg, Rudi Dreyer for Gaute Veseth Olsen.

Gule kort: Kristoffer Fagerborg, Steffen Dreyer, Aleksander Helberg.

Dommer: Ole Martin Loe, Tromsø.