4. divisjon, L/K 2 - FKS 2 1-0:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 23. Aug 2009

Viktig seier mot Senja

L/K 2 gjennomførte en god kamp hjemme på Polleidet gress og satte høyt plasserte Senja 2 på plass med 1-0.

Til tross for en knepen seier, hadde L/K 2 god kontroll på kampen. Spiss for dagen, Mats-Haakon Karlsen, ble matchvinner en halvtime ut i første omgang etter en corner. Da hadde samme mann svidd en straffe like før etter at Jonas Samuelsen ble felt.

Andre omgang kontrollerte L/K kampen og burde ha scoret flere mål. L/K spilte fornuftig og spilte fri hardtarbeidende Fredrik Johansen gang på gang på venstresiden. Men avslutningene havnet bak mål. Men denne gangen behøvdes det originalt nok bare ett mål for å vinne kampen.

Først og fremst en lagseier i dag. Alle sto på fra første stund og bak hadde kaptein Jan Robin Bjørn og hans tropper full kontroll. Vi er også nødt å nevne de keeper Andre K. Våge (16), som knapt satte en fot feil gjennom hele kampen. De to andre guttespillerne, Jøran Grønnbakk Åsheim og Kåre Johnsen gjorde også solide figurer. Førstnevnte ble forøvrig sparket ned inne i feltet og ble skadet. Vi får håpe at det ikke er for alvorlig.

Veldig gledelig å se Jonas Samuelsen tilbake på banen etter den alvorlige skaden han pådro seg i bortekampen mot Sørreisa i mai. Jonas skulle egentlig bare spille én omgang på L/K-midtbanen, men ba tynt om å få spille mer. Han sprang, slet og skjøt i nesten en hel omgang til før han ble tatt av banen. Veldig bra!

L/K 2 ligger fortsatt ekstremt utsatt til på 4. divisjonstabellen. Onsdag er det en viktig hjemmekamp mot Sørreisa, som også sliter i bunnen. Der må det bli tre poeng for å ha mulighet til å klatre ytterligere.

L/Ks lag: Andre K. Våge; Kåre Johnsen, Uno Nesvik, Jan Robin Bjørn, Eivind Bekkstrand; Andreas Holm, Jonas Samuelsen, Alexander Løvland Rygh; Fredrik P. Johansen, Mats-Haakon Karlsen, Jøran Grønnbakk Åsheim.

Innbyttere: Cato Larsen, Lasse Simonsen, Robin Wikbo Samuelsen, Åmund Rognli.