Treningskamp:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 29. Jan 2011

Tapte for TIL-juniorene
Årets første kamp endte med tap for L/K.

Treningskampen mot TIL 2 endte med 2-4 tap i kveld. Det sto 1-0 til pause til L/K, men man klarte ikke å gjøre to gode omganger. TIL-guttene sto løpet bedre og vant til slutt.

Alexander Løvland Rygh fikk æren av å score L/Ks første mål i 2011. Det gjorde han allerede etter fem minutter av kampen. Stillingen holdt seg til pause. Men like etter hvilen utlignet TIL og de gikk så kjapt opp til 1-3 i løpet av en hektisk 10 minutters periode.

Andreas Løvland scoret så på et fantastisk flott frispark etter timen, men TIL besvarte målet og fastsatte resultatet til 2-4 etter 62 minutter.

Fin gjennomkjøring for L/K, som etter hvert bar preg av å mangle matchtrening. Kampen var den første siden serieavslutningen i oktober og det var en del tunge bein etter hvert. Med bare to mann på benken, var det ikke så mye å dra veksler på derfra heller.

Øyvind Garfjell måtte gå ut med en skade i hælen, men det er ikke ventet at det er noe alvorlig.

Comeback i L/K-drakten for Jens-Georg Løvland (29), som sterkt vurderer comeback på mer permanent basis.

L/Ks lag: Jørgen Vik; Joakim Einebakken Nilsen, Tomas Einebakken Nilsen, Mats-Haakon Karlsen, Øyvind Garfjell; Espen Haugen, Tarjei Hansen Gautestad, Andreas Løvland, Stig-Roar Hansen Rognli; Ole Oscar Ross, Alexander Løvland Rygh.

Innbyttere: Jens-Georg Løvland, Christer Steinvik