Treningskamper:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 19. Feb 2011

Senja fikk hevn
FK Senja ble til slutt for sterke for L/K i dag.

L/K hadde godt tak på FK Senja i treningskampene i fjor, men årets første oppgjør mellom klubbene endte i solid seier til senjaværingene. Hele 7-2 ble det til slutt, men L/K hang lenge veldig godt med i kampen, ifølge hovedtrener Bernt Olav Johansen.

- Det var mye positivt i dag. Til pause ledet vi sjansestatistikken med 9-4 og vi var gode også i starten av andre omgang. Men så byttet vi ut noen av dem som har vært skadet den siste tiden og det rant inn litt mål på slutten, sier Johansen.

Senja tok ledelsen 2-0, men Tarjei Hansen Gautestad reduserte og så hadde L/K et mål til inne - som ble annulert. I stedet satte FKS inn 3-1 før pause.

Fire minutter etter hvilen satte Ole Oscar Ross 2-3 og etter timen hadde Andreas Løvland satt inn 3-3, men målet ble avblåst for offside.

En stor og god benk var naturlig å benytte seg utover og både Ross, Gautestad og Løvland gikk av tidlig i andre omgang. I perioden fra 64. minutt til 81. minutt scorer Senja fire ganger, uten at L/K klarer å svare.

L/Ks lag: Jørgen Vik; Jonas Samuelsen, Mats-Haakon Karlsen, Jan Robin Bjørn, Øyvind Garfjell; Ole Oscar Ross, Tarjei Hansen Gautestad, Andreas Løvland; Espen Haugen, Kristian Granås, Magnus Henriksen.

Innbyttere: Aleksander Løvland Rygh, Ole Remi Hausner, Jens Georg Løvland, Stig-Roar Hansen Rognli, Tomas Einebakken Nilsen, Karl Erik Vaeng jr.