L/K i 3. divisjon, før Fløya-kampen:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 29. Jul 2011

Snart tid for L/K-comeback
Men Morten Nilsen blir ikke klar til kampen mot Fløya imorgen.

Etter noen grufulle dager for nasjonen kan man som smått begynne å tenke littegrann på fotball igjen.

Lørdag starter L/K en spennende høstsesong med en tøff bortekamp mot Fløya på Fløyabanen.
L/K skal etter treningsleir i Piteå i forrige uke og mange fotballøkter hjemme denne uka være godt forberedt til høstsesongen. Hovedmålsetningen for høstsesongen er å vinne serien og ta steget opp i allnorsk andredivisjon. Men mellom oss og målet står det 11 kamper og en av de aller vanskeligste av dem kommer allerede i morgen. Hjemmesterke Fløya er nok mer enn innstilt på å ta skalpen på L/K nå, både fordi de tapte i serieåpningen og fordi L/K er ubeseiret så langt i serien.

Til den kampen blir ikke Morten Nilsen klar. Han kommer til L/K på utlån fra TUIL ut sesongen etter at klubber og spiller er enige, men blir pga. overgangsreglene ikke spilleklar før etter 1. august. Kraftspissen er dermed tilgjengelig for Lange og Johansen til den ikke mindre viktige hjemmekampen mot Finnsnes på Polleidet neste helg.
- Vi er enige med TUIL og med Morten selv om et utlån. Det er godt nytt for alle L/K-ere, sier sportslig leder Bernt Olav Johansen om spilleren som bøttet inn mål for L/K i vårsesongen i fjor før han ble solgt til TUIL.

Den Morten Nilsen-frie stallen til kampen mot Fløya i morgen blir dermed som følger:
1. Jørgen Vik
2. Jens-Georg Løvland
3. Jonas Samuelsen
4. Joakim Einebakken Nilsen
5. Mats-Haakon Karlsen
7. Ole Oscar Ross
8. Magnus Henriksen
9. Øyvind Garfjell
10. Andreas Løvland
14. Kristian Granås
16. Ole Remi Hausner
19. Tomas Einebakken Nilsen
20. Jan Robin Bjørn
21. Espen Haugen
23. Kristoffer Granås
24. Tor Arne Larsen
40. Ståle Johansen
99. Steffen Dreyer

I anledning terroren i Oslo og på Utøya vil det bli ett minutts stillhet før kampen. I tillegg vil begge lagene bære sørgebånd under kampen.

For alle tromsøbosatte lyngsværinger, og alle andre som har lyst på en tromsøtur, er det kampstart på Fløyabanen 16.00. Møt opp og støtt L/K-guttan!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.