3. divisjon: L/K - Skarp 1-0

Postet av Lyngen/Karnes IL den 28. Apr 2012

Viktig med tre poeng
Ole Oscar Ross reddet L/K-dagen i  et ufyselig vårvær på Geitnes.

Ole Oscar Ross ble eneste målscorer på Geitnes i dag. 1-0 seier til L/K altså. Og at vi holder nullen er noe av det mest positive L/K kan trekke ut av bataljen på Geitnes.
For selv om L/K stort sett kontrollerte kampen og kunne vunnet mer, var det slett ikke betryggende at man ikke klarte å skape enda mer mot et Skarp-lag som ble redusert til 10 mann rett før pause da keeperen felte Morten Nilsen på tur igjennom.
Etter utvisningen pakket Skarp seg godt ned i forsvar og satset på sporadiske kontringer. På én av dem kunne det gått galt for L/K, men Jørgen Vik var trygg og god idag.

Målet til Ross kom midtveis i andre omgang. Et skudd fra Ståle Johansen må keeper gi retur på. Ole Oscar er påpasselig frempå og får satt ballen i nota og berget dermed helga for alle L/K-ere. Fortjent seier, selv om den ble veldig knepen mot et hardt kjempende Skarp-lag.

Tirsdag venter cupoppgjør i første runde mot Alta på Geitnes. Da må nok L/K vise seg fra en litt annen side hvis det skal bli avansement til 2. runde. Men det er det da all mulig grunn til å håpe på også. Alta blir neppe å legge seg så langt tilbake mot 3. divisjonsmotstand som det Skarp gjorde i dag.

* L/K-back Joakim Einebakken Nilsen møtte storebror Tomas Einebakken Nilsen på motsatt banehalvdel i dag. Tomas tok før sesongen overgang til Skarp og startet som stopper i dag.

L/Ks lag: Jørgen Vik; Joakim Einebakken Nilsen, André Fagerborg, Marius Dreyer, Jan Robin Bjørn; Ståle Johansen, Oskar Leiros; Ole Oscar Ross, Steffen Dreyer, Øyvind Garfjell; Morten Nilsen

Innbyttere: Mats-Haakon Karlsen inn for Oskar Leiros

Dommer: Johnny Andreassen

Gule kort L/K: Steffen Dreyer, Marius Dreyer, Morten Nilsen