3. divisjon, Nordreisa - L/K 2-6:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 12. Mai 2012

Seks mål - seks målscorere
Solid seier til slutt for Lyngen/Karnes i Nordreisa.

TREDJE SEIER: Vegard Emaus Nikolaisen, Steffen Dreyer, Ole Oscar Ross, Ståle Johansen og Morten Nilsen jubler etter L/K-mål i Nordreisa. Foto: Jo Are Vik

Det ble 2-6 til Lyngen/Karnes på Ymber Arena i Nordreisa i ettermiddag. L/K tok tidlig ledelsen ved Morten Nilsen og ledet 0-2 etter åtte minutter etter et vakkert frisparkmål av den gode gamle sorten fra André Fagerborg. Det holdt seg til pause og like etter hvilen reduserer Tor Martin Mienna for hjemmelaget.

L/K går opp til 1-3 og 1-4, men Mienna reduserer på nytt. Spesielt spennende blir det imidlertid ikke og Steffen Dreyer og Ole Oscar Ross trygger seieren på slutten.

Etter kampen var manager Bernt Olav Johansen fornøyd med tre poeng, men var ikke spesielt fornøyd med uttellingen eller at Nordreisa resultatmessig hang med i over en omgang.

- Vi kunne og burde punktert kampen før pause. Hadde vi fått 0-3 tidlig, så hadde det vært kjørt. Isteden slipper vi oss litt nedpå og holder NIL litt inne i kampen. Og Tor Martin Mienna er en farlig spiller som kan gjøre ting på egenhånd, sier Johansen.

I første omgang var L/K helt overlegne, eller som Johansen sier det:

- Det begynte jo å snø og banen var hvit en periode. Og for å si det sånn:
I første omgang var det bare fotsporene til L/K-keeper Jørgen Vik på vår banehalvdel.

Andre omgang var uttellingen bedre, og Johansen bokfører også seks ulike målscorere. Også debutant Vegard Emaus Nikolaisen får mer enn godkjent.

- Han var bra i dag og blir viktig for oss fremover.

Johansen ga også Henning Skogvang sin debut i 3. divisjon.

- Ja, det var artig. Det er bra å slippe ungguttene til. Det kommer vi til å gjøre mer av, sier Johansen.

Høydepunktene og noen av målene, blant annet Joakim Einebakken Nilsens vakre scoring, kan du se her. Filmen har faren til Morten Nilsen stått for. Meget bra jobb. Anbefales!

L/Ks målscorere: Morten Nilsen, André Fagerborg, Øyvind Garfjell, Ole Oscar Ross, Steffen Dreyer og Joakim Einebakken Nilsen.

L/KS lag: Jørgen Vik; Mats-Haakon Karlsen, Vegard Emaus Nikolaisen, André Fagerborg, Jan Robin Bjørn; Ståle Johansen, Joakim Einebakken Nilsen; Øyvind Garfjell, Steffen Dreyer, Ole Oscar Ross; Morten Nilsen

Innbyttere: Christer Steinvik Henning Skogvang og Oskar Leiros.

Ingen gule kort til L/K.

Med seier i dag har L/K ni poeng på fire kamper - tre av dem borte. Fløya har satt seg selv solid i førersetet med fire strake seire mot finnmarkslag.