Edelt metall på innlandet

Postet av Lyngen/Karnes IL den 8. Jun 2016

L/Ks representanter gjorde det skarpt på åpningsstevnet i friidrett på Pionerbanen i helga. Runa Lyngdal og brødrene William og Odin Sørensen tok for seg blant medaljene.

Odin Sørensen (11) fikk delt 1. plass på 60-meteren med tiden 9.87. Så vant han sin klasse på 600 meter med tiden 1.59.79. Og med 1.20 i høydehopp så vant han også det.

William Sørensen (14) løp inn til 2. plass på 1.500 meter med tiden 5.06.90 og deltok også i 60 meter og lengdehopp. Det er første gang både William og Odin deltar på friidrettsstevne.

Runa Lyngdal har vært på to stevner før og vant likegodt finalen på 60-meter med den sterke tiden 9.67. På 600 meter sprang hun inn til 2. plass med tiden 2.11.13.

Alle tre er også store talenter på fotballbanen, men trivdes godt også på friidrettsarenaen.

L/K gratulerer den superflinke idrettsungdommen vår med innsatsen!