L/K tok fotballferie en halvtime for tidlig

Postet av Lyngen/Karnes IL den 24. Jun 2022

L/K hang godt med i én time mot TUIL 2. Men så ble det vanskelig.

Det ble 5-0 til TUIL 2 mot L/K på TUIL Arena torsdag. Kampen, som var L/Ks siste før fotballferien var noenlunde jevnspilt lenge men den siste halve timen viste det unge TUIL-laget at de var hakket hvassere enn L/K denne gangen. Kanskje to hakk også etter hvert.

Men 1. omgang var ganske jevnspilt, med kun et lite overtak til hjemmelaget i banespill. L/K lå trygt og godt defensivt, anført av en strålende Jonas Samuelsen som midtre midtstopper i en treer bal. L/K var også innstilt på å ta sjansen offensivt hvis den bød seg, men klarte når sant skal sies ikke å spille seg fram til så mange store sjanser. Det gjorde egentlig ikke TUIL 2 heller, men de klarte dog å score før pause - på en straffe etter en veldig uheldig idømt hands i L/K-feltet.

I andre omgang holder L/K bra følge inntil vi får 3-0-målet. Etter det har de røde lite å by på og TUIL-guttene får trille ball mellom L/K-gutter som blir springende i mellom. Det blir man også sliten av, og med et redusert lag uten blant andre kaptein Kristian Bjørn Hansen og midtbanemotor Einar Skogheim ble det veldig vanskelig.

Med 11 poeng på 11 kamper klarer de fleste som har gått ungdomsskolen på Eidebakken å regne ut poengsnittet for vårsesongen. Skulle vi klare å plukke det samme i høst, så bør det være håp om fornyet kontrakt i 4. divisjon. Og det er det overordnede målet i 2022.

* Aleksander Skatland ledet laget i Markus Karlsen Skogheims fravær.

L/K fra start: Hassan Tazabajev, Jørgen Skog, Marcus Hausner Christensen, Jonas Samuelsen, Joakim Berg Bjørklund, Sigve Ringbakken, Oskar Leiros, Vebjørn Isaksen, Gabriel Wikbo-Larsen, Marco Mathisen, Kristoffer Hansen Holst

Innbyttere: Johan Gamst-Eriksen, Gard Grønvoll Sommerseth, Mika Johnsen, Kristofer Waltenberg

Dommer: Skule Ystad Skjei - meget god. Rolig og avbalansert. Falt ikke for fristelsen til å dømme kampen i hjel. Myndig, uten å måtte del ut masse kort.

Gule kort: Ingen