Ny målfest - med negative fortegn

Postet av Lyngen/Karnes IL den 9. Mar 2022

Det ble en ny kamp med altfor mange baklengsmål for L/K i helga. Heldigvis scoret vi endel selv også.

6-9 mot divisjonskollega Stakkevollan søndag vitner om at L/K fortsatt har mye å jobbe med defensivt. Og det gjelder hele laget - ikke bare forsvaret.

Kampen mot SIF startet med et sedvanlig tidlig baklengsmål for L/K. Mål av Kristoffer Hansen Holst og Mathias Sørum snur riktignok kampen for en stakket stund i første omgang, men L/K klarer ikke holde initiativet i kampen etter å ha tatt ledelsen. 3-5 til pause.

Mathias Sørum, som var tilbake i vant scoringsform etter å innehatt servitørrollen i våre to første kamper i vinter, reduserte til 4-5 fire minutter ut i andre omgang. Så scoret SIF, før Gabriel Wikbo-Larsen reduserte til 5-6 midtveis i omgangen. Men etter det dro SIF i fra, og Marcus Hausner Christensens aller første A-lagsmål, etter 86 minutter, ble dessverre derfor bare av trøstemålsorten.  Inni der hadde Yngve Kristiansen også pådratt seg et rødt kort, hvilket ikke gjorde dagen bedre for L/K.

* Martin Mikkelsen og Lars Hågensen var lånespillere i denne kampen.

L/K fra start: Hassan Tazabajev, Sigve Ringbakken, Jørgen Skog (K), Martin Mikkelsen, Yngve Kristiansen, Lars Hågensen, Einar Skogheim, Gabriel Wikbo-Larsen, Marco Mathisen, Mathias Sørum, Kristoffer Hansen Holst

Innbyttere: Marcus Hausner Christensen, Aleksander Skatland, Gard Grønvoll Sommerseth, Johan Gamst-Eriksen

Gule kort L/K: Einar Skogheim, Jørgen Skog

Rødt kort: Yngve Kristiansen

Dommer: Skule Ystad Skjei