Syv i sekken på Stakkevollan

Postet av Lyngen/Karnes IL den 16. Jun 2019

L/K gikk på sitt tredje syvmålstap denne sesongen da de møtte Stakkevollan på Stakkevollan lørdag. 7-0 til SIF ble sluttresultatet i en kamp der L/K kom tidlig under med to mål og hvor kampen i realiteten var avgjort etter 13 minutter. Etter timen stod det 5-0 og til tross for at L/K hadde sine perioder i kampen der de var på høyden, så var dette nok en bortekamp med mye oppoverbakke for L/K-guttene.

Noen lyspunkter var det dog. Fjorårets kaptein Ola Edholm var tilbake i L/K-drakten og i tillegg gjorde nysigneringen Preben Røtvold sin debut - som innbytter. Begge to representerer rutine som kommer sårt med i det som blir en kamp for tilværelsen de neste månedene og gjør selvsagt også at trenerne har litt mer å velge blant når man skal komponere en slagkraftig ellever til de neste kampene.

L/K har to muligheter til til å få en seier i vårsesongen. Første mulighet er hjemme mot Salangen lørdag, før vårsesongen avsluttes borte mot Finnsnes 2.

L/K fra start: Kristoffer Granås, Joakim Berg Bjørklund, Trond Petter Robertsen, Jørgen Skog, Nasim Shirzad, Oskar Leiros, Vebjørn Isaksen, Kristoffer Hansen Holst, Gard Grønvoll Sommerseth, Ola Edholm, Ilyas Shirzad

Innbyttere: Preben Røtvold, Erlend Gamst, Benjamin Johansen

Gule kort L/K: Kristoffer Granås og Nasim Shirzad.