En liten leksjon i cupen

Postet av Lyngen/Karnes IL den 24. Mar 2019

L/K fikk så hatten passet mot SIK i første kvalikrunde til NM-cupen.

Skjervøy scoret på sin første sjanse, var nådeløse på dødballene og ledet 1-5 til pause. Det unge L/K-laget klarte bare helt unntaksvis å skape noe mot motstanderen.

Ilyas Shirzad reduserte til 1-4 etter 30 minutter etter å ha blitt nærmest truffet av et frispark fra Jonas Samuelsen fra rundt 25 meter. Ballen skifter i alle fall retning og fyker inn bak en utspilt Jørgen Vik. Et heldig mål og det skulle også bli L/Ks eneste.

Det var riktignok muligheter til å pynte på resultatet i andre omgang. Både Jonas Samuelsen og Ilyas Shirzad hadde gode skuddforsøk som Jørgen Vik måtte ta fram gode redninger på.

Vik tok også fram en god redning etter en times spill. Da blir Jonas Samuelsen klippet ned i feltet etter et frekt sporvalg på venstresiden. Vebjørn Isaksen har vært fast straffeskytter i år, men denne gangen går det galt. Vik er kjapt nede i sitt venstrehjørne og redder straffen. Dermed ble det ikke 2-6 der.

SIK fortsetter å kjøre kampen, men klarer bare ett mål til før dommer Jonny Andreassen blåser av. Dermed ender det med 1-7 på «hjemmebane» på Bardufoss.

Aldri artig med stortap mot Skjervøy, men det er stor forskjell på allnorsk fotball og 4. divisjon. Vi får trøste oss med at vi stiller 18 lyngengutter til cupkampen og at det fortsatt er en stund til første seriekamp.

L/Ks lag: Kristoffer Granås, Benjamin Johansen, Jørgen Skog, Joakim Berg Bjørklund, Hans Roar Karlsen Øvergård, Sigve Ringbakken, Nasim Shirzad, Vebjørn Isaksen, Richard Koch, Jonas Samuelsen, Ilyas Shirzad.

Innbyttere: Gard Grønvoll Sommerseth, Oskar Leiros, Robert Kristiansen