Fin start på 2019

Postet av Lyngen/Karnes IL den 3. Feb 2019

Kaptein Isaksen og resten av L/K-guttene vant 3-0 mot Laksvatn i vinterseriedebuten.

L/K hadde grei kontroll i kampen mot balsfjordingene og vant fortjent.

L/K stilte med bare tre av de 11 som startet siste seriekamp i fjor - Nasim og Ilyas Shirzad, samt kaptein Vebjørn Isaksen. Men de nye, blant annet debutant Erlend Gamst fra start, tok vel vare på sjansen mot Laksvatn. L/K gikk ut i 4-4-2, med Kristoffer Hansen Holst og Ilyas Shirzad på topp. Og de to hurtigtogene lagde trøbbel for motstanderne.

Kristoffer Hansen Holst ble første L/K-målscorer i 2019 med et plassert skudd i hjørnet etter 28 minutter.

Så følger Vebjørn Isaksen opp med 2-0 sju minutter senere - på straffe, etter at Ilyas Shirzad ble felt. Det var også stillingen til pause.

I andre omgang scoret innbytter Ola Edholm midtveis i omgangen og det ble også kampens siste mål.

Etter kampen sa trener Oskar Leiros seg fornøyd med gjennomføringen:

- Det lugget litt i starten og vi gjør noen enkle feil. Men vi gjør etter hvert en grei gjennomføring, alle mann. Vi har mye ball, god aggresjon i ballpress, kreativ med ball og fine kombinasjoner rundt om, sier Leiros, og fortsetter:

-Vi må jobbe litt med å finne balanse og være mer klinisk i avslutningsfasen. Men alt i alt en veldig positiv kamp og mye bra å bygge videre på!

Leiros trekker fram et par spillere som utmerket seg i kveld.

- Sigve Ringbakken og Jørgen Skog var spesielt gode  idag, blant mange gode. Sigve viser godt overblikk og forståelse, Jørgen er god å plassere seg og er overlegen i lufta bak, sier Leiros.

L/K fra start: André Waage, Vebjørn Isaksen, Jørgen Skog, Erlend Gamst, Nasim Shirzad, Gard Grønvoll Sommerseth, Oskar Kleveland  Leiros, Sigve Ringbakken, Richard Koch, Ilyas Shirzad, Kristoffer Hansen Holst

Innbyttere: Benjamin Johansen, Robert Kristiansen, Joakim Berg Bjørklund, Ola Edholm, Christian Karlsen, Mathias Krag Lind

* Erlend Gamst (17) debuterte på A-laget - attpåtil fra start. A-lagsdebut også for Robert Kristiansen (18), Christian Karlsen (16) og Mathias Krag Lind (18)!

* Keeper André Waage (25) og Oskar Leiros (23) stod for aldersrutinen i startelleveren i dag. Resten av gjengen som startet var under 20 år.