Alt raknet på slutten

Postet av Lyngen/Karnes IL den 11. Jun 2018

L/K ledet 2-0 og 3-1, men klarte likevel å tape mot Stakkevollan.

Hjemmekampen mot de gulkledde fra Tromsø så lenge ut til å bli en veldig positiv opplevelse for Ole Talbergs gutter. L/K ledet 2-0 etter en solid førsteomgang der SIF slapp lite til og der Markus Karlsen Skogheim (straffe) og Christer Steinvik hadde satt hvert sitt mål. Steinviks mål etter 24 minutter kom etter glitrende L/K-spill. Ballen blir spilt opp på Markus Karlsen Skogheim på rundt 30 meter. Han vender opp og slår ut til høyreflanken Vebjørn Isaksen, som hadde steppet inn på kort varsel da Nasim Shirzad måtte kaste inn håndkleet like før kampstart. Isaksen slår et perfekt innlegg på hodet til Christer Steinvik, som stusser ballen i lengste hjørne.

I andre omgang fikk SIF straffe etter 57 minutter, som den tidligere L/K-spilleren Kristian Granås ekspederte i mål. Så, 10 minutter senere, skjer det mye på en gang. Først gjør Ilyas Shirzad en flott jobb på venstrekanten, før han blir klipt ned av en forsvarer. Klart frispark og strengt tatt gult kort også til SIF-spilleren. Istedet er det Ilyas som får gult for kjeftbruk. Og med et gult fra før så blir det rødt på L/K-spissen.

På det påfølgende frisparket er imidlertid Ola Edholm høyest inne i feltet og kriger inn 3-1.

I det 76. minutt er Edholm sist på ballen igjen, men denne gangen i egen femmeter. Et godt slått frispark fra en annen tidligere L/K-er, Lars Petter Rotvold Nilsen, blir forsøkt klarert av Edholm, men han ender opp med å stusse ballen i eget mål på nærmeste stolpe. Uflaks for midtstopperen, som igjen var blant L/Ks beste.

Ettmålsledelsen framsto etterhvert skjør og SIF klarte både å utligne og ta ledelsen på slutten etter to frispark til som L/K ikke klarer å håndtere. Dermed var årets andre hjemmetap et faktum. Pussig nok har begge de tapte kampene endte 3-4.