Ett poeng som burde vært tre

Postet av Lyngen/Karnes IL den 12. Mai 2018

L/K tok sitt første poeng i årets 6. divisjon, men burde absolutt hatt alle tre i lokaloppgjøret mot Lyngstuva.

Etter å ha ledet 2-5 til pause og 3-5 like før slutt burde L/K 2 ha tatt sin første seier for året. Så kan man alltids unne et imponerende antall hjemmepublikummere at de fikk sin utligning helt på slutten. Men denne kampen skulle L/K ha lagt til sengs lenge før det.

En god første omgang endte med fem mål til L/K. Kristian Bjørn Hansen, Robert Kristiansen, Benjamin Johansen (str) Sigve Ringbakken og Richard Koch sto for målene. Kochs forarbeid til Ringbakkens mål var av det småfrekke slaget. Helt nede ved dødlinja slår han en herlig tunnel på backen før han spiller fri Ringbakken inne i feltet.

I andre omgang var det plenty av muligheter til å øke ledelsen, men i stedet spiste LSK seg innpå og fikk seg ett poeng på slutten - til store jubel blant både publikum og spillere.

Mye positivt å ta med seg for L/K 2 - ikke minst det faktum at vi stiller med en solid stall med unge lyngengutter i finværet i Lenangen. Godt også å se Jan-Robin Bjørn tilbake i L/K-drakt etter skade. Forhåpentligvis kan han bidra også på A-laget etter hvert.

L/K 2 fra start: Rune Lillevik, Benjamin Johansen, Marcus Hausner Christensen, Mathias Krag Lind, Joakim Berg Bjørklund, Kristian Bjørn Hansen, Einar Skogheim, Jan Robin Bjørn, Sigve Ringbakken, Robert Kristiansen og Gard Grønvoll Sommerseth

Innbyttere: Nasim Shirzad, Ian Harper, Erlend Gamst, Sindre Nyseth, Richard Koch og Johan Gamst-Eriksen