Tap i siste sekund

Postet av Lyngen/Karnes IL den 8. Mai 2018

L/K 2 var et tverrliggerskudd unna 2-1. Så ble det i stedet mål i mot i siste sekund.

Det var en jevn og tidvis tøff kamp på Geitnes igår mellom Stakkevollan 2 og L/K 2. Bortelaget ledet 0-1 etter første omgang og så lenge ut til å klare å holde den stillingen kampen ut. Men fem minutter før slutt var Nasim Shirzad, blant L/Ks absolutt beste denne kampen, våkent framme da SIFs keeper måtte gi retur på et skudd. Og rett før kampens dommer Nils-Åge Bærø Olsen skulle blåse av, skyter innbytter Ian Harper ballen i tverrliggeren og ut. L/K er millimetre fra 2-1, men istedet kontrer SIF og kommer alene med L/K-keeper for kvelden, Rune Lillevik. Lillevik feller SIF-spilleren i det han skal runde keeperen og straffen er grei. Den setter Jim-Håvard Bolstad kontant i nettet og det er det siste som skjer i kampen.

Surt tap for L/K-rekruttene, men det kommer flere sjanser framover også for L/K 2.

L/K fra start: Rune Lillevik, Benjamin Johansen, Joakim Berg Bjørklund, Erlend Gamst, Nasim Shirzad, Johan Gamst-Eriksen, Cato Larsen, Markus Karlsen Skogheim, Gard Grønvoll Sommerseth, Kristoffer Hansen Holst, Jonas Rodahl Johansen

Innbytter: Mathias Krag Lind, Richard Koch, Martin Skog, Ian Harper

L/K 2 tapte også serieåpningen på bortebane mot Ringvassøy 2. Der ble resultatet 5-1 til RIL. Marcus Hausner Christensen scoret målet for L/K / i den kampen.