L/K holdt følge i en time

Postet av Lyngen/Karnes IL den 6. Mar 2018

Gard Grønvoll Sommerseth scoret sitt første A-lagsmål da L/K tapte 3-8 for Krokelvdalen søndag.

Et L/K-lag med mange unggutter holdt godt følge med Krokelvdalen i første omgang. Christer Steinvik tok L/K i ledelsen allerede etter tre minutter med sitt andre mål for året. KIL kvitterte etter ni minutter og gikk også i ledelsen etter en drøy halvtime. Men så puttet Gard Grønvoll Sommerseth 2-2 ti minutter før pause - 15-åringens første A-lagsmål.

2-2 til pause. Og L/K holdt også følge til det var spilt en time. Da reduserte Kristoffer Hansen Holst til 3-4 og det var kamp i Skarphallen. Men etter det var KIL best, samtidig som L/K rakner. Det ble til slutt 3-8 i L/Ks tredje vinterseriekamp.

L/Ks lag: Marcus Eggen Rygh, Stig-Roar Hansen Rognli, Jørgen Skog, Ole Talberg, Aleksander Skatland, Marcus Hausner Christensen, Kristian Bjørn Hansen, Einar Skogheim, , Kristoffer Hansen Holst, Christer Steinvik, Gard Grønvoll Sommerseth

Innbyttere: Benjamin Johansen, Vebjørn Isaksen, Joakim Berg Bjørklund