Seier i siste hjemmekamp

Postet av Lyngen/Karnes IL den 17. Okt 2017

L/K 2 hadde 100 prosent kontroll i 2 x 45 mot Laksvatn i kveld.

L/Ks unggutter vant 4-0 i årets siste hjemmekamp på Geitnes. En meget godt gjennomført 1. omgang, der tre av målene kom, ble fulgt opp av en solid andreomgang med dårligere uttelling. L/K 2 slapp faktisk ikke gjestene til noe som helst i kampen, samtidig som det tidvis fløt veldig godt offensivt også. Sander Kristiansen satte 1-0 på straffe og Kristoffer Hansen Holst doblet til 2-0 like etter på et lekkert skudd som havner i lengste hjørne. 16-åringen setter også 3-0 like før pause på en gjennomløping i midten.

Det ble med det ene målet etter pause - som innbytter Richard Koch satte i mål. Flott prestasjon av L/K-ungguttene i kveld. Klarer man tre poeng også i siste kamp - borte mot Kvæsma - så klatrer guttene forbi Ramfjord og opp på fjerdeplass på tabellen.

L/Ks lag: Mikal Biendl, Marcus Hausner Christensen, Joakim Berg Bjørklund, Benjamin Johansen, Vebjørn Isaksen, Einar Skogheim, Sigve Ringbakken, William Sørensen, Kristoffer Hansen Holst, Robert Kristiansen, Sander Kristiansen

Innbyttere: Richard Koch, Ian Harper, Gard Grønvoll Sommerseth.