Kontroll på Kroken

Postet av Lyngen/Karnes IL den 25. Jun 2017

Øyvind Garfjell var i det målhungrige hjørnet mot Kroken.

Det ble 4-1 mot Krokelvdalen lørdag etter en greit gjennomført kamp fra L/K. Gjestene tok ledelsen 0-1 ved hurtigtoget Mats Tunstad, men L/K svarte med sine egne lyntog. Garfjell var først nest sist på et selvmål som Kroken headet inn, før Oscar Ross tok hjemmelaget i føringen like før pause.

I andre omgang puttet Garfjell på to til og dermed en solid 4-1-seier på en lørdagsettermiddag som mest vil bli husket som Steffen Dreyers avskjedskamp før overgangen til Skjervøy. Selv kom han ikke på scoringslisten i sin siste L/K-kamp, men han får trøste seg med minnene om de 264 målene han har scoret.

Siste kamp før ferien er borte mot Finnsnes 2. Med poeng i den kampen er L/K garantert å ta fotballferie på tabelltoppen i 4. divisjon

L/Ks lag: Jørgen Vik, Stig-Roar Hansen Rognli, Jan Robin Bjørn, Joachim Olaussen, Krister Skogli, Kristian Bjørn Hansen, Fredrik Allertsen, Marco Mathisen, Øyvind Garfjell, Steffen Dreyer, Oscar Ross

Benyttede innbyttere: Einar Skogheim, Aleksander Skatland, Sigve Ringbakken, William Sørensen, Joakim Berg Bjørklund, Gard Grønvoll Sommerseth