Krister berget poeng på overtid

Postet av Lyngen/Karnes IL den 17. Jun 2017

Krister Skogli viste vilje da han utlignet på overtid. Her blir han gratulert av mamma Ramona og L/K-supporter Jørn Willy Hansen.

L/K har vunnet alle sine seriekamper siden september og burde vunnet mot Skarp i kveld også. Men uavgjort etter en Krister Skogli-utligning fire minutter på overtid smakte også godt!

Det manglet ikke på dramatikk på Skarpmarka i kveld. 1-0 til hjemmelaget til pause etteer en ganske jevn første omgang. Andre omgang er L/K så og si fra start til mål og det var særdeles fortjent da Steffen Dreyer får muligheten fra 11-meteren etter at Magnus Kalstad blir tatt i feltet.

L/K spiller en strålende andre omgang og kommer til mye målsjanser mot et Skarp-lag som skal takke sin keeper Kai Kamsvåg for at det ikke ble et klart tap i dag. Keeperen nektet spesielt Oscar Ross tre-fire ganger og holdt Skarp inne i kampen fram til de får en kontring fem minutter før slutt. Skarp-spilleren blir felt av Krister Skogli og dommer Kristian Kristiansen peker på straffemerket. Skarps spiss Sondre Flaat dunker inn ledermålet, og litt av lufta går ut av L/K. Men de røde presser fram noen sjanser til på tampen og på den aller siste av dem, en corner fra Øyvind Garfjell, rager storsteinnessingen Skogli høyest på bakerste og stanget inn utligningen.

Det ville vært et ran hvis Skarp hadde tatt alle poengene. Men sånn som det ble, så får L/K si seg fornøyd med uavgjort også, selv om vi absolutt hadde fortjent alle poengene. Nå beholder vi i alle fall forspranget til vår argeste konkurrent og det er viktig. Neste helg er det en ny vanskelig kamp - hjemme mot scoringskåte krokengutter. Da må seiersrekka gjenopptas!

Kampen kan du se på iTromsøs nettsider her!

L/Ks lag: Jørgen Vik, Krister Skogli, Joachim Olaussen, Jan-Robin Bjørn, Øyvind Garfjell, Kristian Bjørn Hansen, Markus Karlsen Skogheim, Fredrik Allertsen, Magnus Børsheim Kalstad, Oscar Ross, Steffen Dreyer.

Innbyttere: Aleksander Skatland, Stig-Roar Hansen Rognli, Marco Mathisen, Christer Steinvik

Dommer: Kristian Kristiansen - litt mye styr og ståk, men treffer antagelig med de viktigste avgjørelsene - selv om Skarps straffe ser veldig billig ut.