Dreyer sørget for tabelltopp

Postet av Lyngen/Karnes IL den 7. Mai 2017

Tre mål fra Steffen Dreyer i første omgang var mer enn nok til å avgjøre kampen om Nord-Troms.

Dreyer brukte ikke mer enn en halvtime på å score tre mål mot Burfjord. L/Ks toppscorer fikk tillit fra start og takket for det med å spille en strålende kamp mot de gulblå. At han i tillegg rakk å svi av et straffespark i første omgang vitner om hektiske første 45 for Dreyer, som nå er oppe i 256 mål for L/K.

L/K hadde en rolig og kontrollert start på kampen mot et Burfjord-lag som lå veldig lavt og som hadde få ambisjoner framover på banen. L/K må ha hatt både 70 og 80 prosent av banespillet i første omgang og etter 12 minutter scorer Dreyer sitt første for dagen etter vending og skudd på første - for øvrig etter meget pent forarbeid av en annen 86-er, venstreback Stig-Roar Hansen Rognli.

2-0 og 3-0 er også klassiske Dreyer-mål, der han tar seg til rette i feltet etter godt samspill. På begge målene er det Oscar Ross som er nest sist på ballen og spesielt 3-0 målet er pent, der Ross spiller Dreyer nydelig igjennom i midten.

Etter 33 minutter begynner Dreyer på sitt andre hat-trick, tror alle. Markus Karlsen Skogheim blir felt og det blir straffe til L/K. Men Dreyer skyter ballen over mål og skusler bort muligheten til å bli firemålsscorer i én omgang.

Andre omgang ser ut til å bli målløs, men på overtid løper innbytter Roar Jørgensen igjennom og scorer sitt første L/K-mål noen sinne. Siste vadsøværing som scoret for L/K på sørmålet på Geitnes var en viss Sigurd Rushfeldt.

Dagens L/K-gutt var juryen neppe i tvil om. Steffen Dreyer fortjente den!

* Med seieren over BIL klatret L/K til topps på tabellen. Ett innsluppet mål og ni rett vei er en strålende sesongstart for Vik og Garfjells menn.

* L/K stilte uten Fredrik Allertsen og Øyvind Garfjell mot Burfjord, men stallen tåler at to så sentrale spillere er ute.