Tap for Skjervøy

Postet av Lyngen/Karnes IL den 3. Mar 2007

L/K tapte 4-0 i lørdagens kamp i Skarphallen. Endelig versjon

Lyngen/Karnes leverte en svak forestilling. Stillingen ved pause var 2-0 til SIK. Divisjonskollegaene scoret ytterligere to ganger i 2.omgang slik at det til slutt altså stod 4-0.

Skjervøy fikk en fin start på kampen med Reidar Waages 1-0 mål etter fem minutter. L/K kom imidlertid til hektene og hadde banespillet og kampen i store deler av første omgang - uten at man klarte å skape de helt store sjansene på Skjervøy. Pasningsspillet satt bra og forsvarspillet var noenlunde tilfredsstillende etter det tidlige målet - men heller ikke mer.

Øyguttene var nemlig vel så skummel framover og etter 44 minutter stakk eks L/K-er Daniel Samuelsen igjennom L/K-forsvaret og satte inn 2-0 bak Jonas Gullesen.

L/K ble klart svekket framover i midten av første omgang da skjervøygutten Roger Bjørvik fikk et spark i tykkleggen og måtte gå av banen. Roger viste mye bra den tiden han spilte som høyreving og spiss, men da han måtte forlate forsvant det definitivt litt "x-faktor" offensivt for L/K.

Andre omgang ble svært så grå for L/Ks del, kanskje den dårligste omgangen hittil i vinter. Svært lite stemte offensivt, og defensivt slapp kvikke SIK-spillere til flere ganger. Kim Johansen og Ruben Kristiansen satte inn 3-0 og 4-0 og dermed var et sjeldent stygt vinterserieresultat for SIK et faktum.

Etter storseieren over Grovfjord forrige helg var det ekstra skuffende med tapet for SIK denne helga. L/K svinger voldsomt i prestasjonene for tiden og det er bare å håpe at det er mye trening som er årsaken, selv om man må anta at de andre lagene også trener hardt - og i hvert fall Skjervøy. L/K var tunge og trege og det kan nok passe bra med noen uker spillefri og etterhvert også en treningsleir i Tyrkia.