Fortjent tap i Reisa

Postet av Lyngen/Karnes IL den 30. Jun 2007

L/K 2 tapte fortjent for et godt hjemmelag i dag.

Selv om Nordreisa ikke kom til så mange klare målsjanser, så hadde de det meste av banespillet og overtaket gjennom store deler av matchen.

L/K 2 var tydeligvis ikke klar for å ta opp kampen med Reisa og det var vel egentlig bare stopperparet Trond-Egil Larsen og Jan Robin Bjørn som spilte opp mot sitt beste. De var til gjengjeld veldig gode og det meste av det NIL prøvde seg på stoppet til slutt opp i midtforsvaret til L/K. Reisa fant i andre omgang ut at det i stedet gikk an å skyte fra litt distanse, men enten reddet keeper Samuelsen eller så gikk skuddene over el. utenfor.

Reisa satte inn en null åtte minutter før pause. En corner ble headet mot mål, keeper Vegard gir retur og en NIL-spiller er påpasselig frampå og scorer. I første omgang hadde skapte ikke L/K målsjanser, men det skulle rette på seg etter en liten omdisponering av mannskapet i pausen. L/K kom høyere på banen og kom til flere bra muligheter. Men etter en god periode tok NIL over igjen, i første rekke anført av en god midtbane, representert med Joachim Flatvoll og Kristian Karlsen, og ikke minst høyrekanten Tor Martin Mienna. L/K 2 klarte ikke stå imot og 2-0 kom fortjent syv minutter før slutt. Et gjennomspill fant en NIL-angriper og han kom alene med L/Ks keeper og satte ballen i mål. Kunne se ut som han fikk ballen med seg med hendene, men noen stor dommertabbe var det ikke akkurat.

Dermed ble det tap for L/K og et forsprang for NIL i teten av 4. divisjon. Ettersom de nærmeste lagene i teten er 2.lag, skal det mye til for at ikke Reisa spiller i TiTo igjen til neste år.

Nordreisa har et godt lag med lokale unggutter, men hadde vi hatt med noen av de som kunne spilt i dag, så hadde nok NIL fått slite atskillig mer. Da snakker vi om spillere som har spilt mye A- eller B-lagsfotball i år: Ole Oskar Ross, Andreas Holm, Frode G. Larsen, Jens G. Løvland, Kristoffer Fagerborg, Lars Wikbo og Magnus Minde, for å nevne noen.

L/Ks lag: Vegard Samuelsen; Stian Stenhaug, Trond-Egil Larsen, Jan Robin Bjørn, Uno Nesvik; Aleksander Løvland Rygh, Lasse Hausner, Stian Amundsgård; Stian Kviteberg, Fredrik P. Johansen, Stig Roar Hansen Rognli.

Innbytter: Rune Larsen

Dommer: Klaus Hansen, god

Gule kort L/K: Lasse Hausner, Stig Roar Hansen Rognli