Seier mot Finnsnes

Postet av Lyngen/Karnes IL den 8. Sep 2007

L/K vant 3-0 i dagens kamp på Polleidet.

Lyngen/Karnes er for fullt med i kampen om TITO-gullet etter en enkel og grei seier mot Finnsnes. L/K førte stort sett hele kampen og spesielt i 1.omgang var det klasseforskjell mellom lagene.

Stillingen ved pause var 2-0 etter en flott scoring fra hjørnet av 16-meteren av Morten Nilsen og et typisk goalgetter-mål av Rune Kristiansen. Tom Jørgen Gangsø økte ledelsen til 3-0 relativt tidlig i 2.omgang etter et glimrende angrep med Steffen Dreyer og Morten Nilsen i hovedrollene. Resten av kampen ble mer eller mindre et pliktløp for L/K og Finnsnes kom etter hvert litt mer med i spillet.

Lagoppstilling: Jørgen Vik; Jens G. Løvland, Stian Amundsgård, Mats H. Karlsen, Freddy Skogvang; Tom J. Gangsø, Morten Nilsen, Tarjei Gautestad; Steffen Dreyer, Rune Lillevik, Rune Kristiansen.

Innbyttere: Ken S. Olsen, Øyvind Garfjell og Stig Roar Hansen Rognli.

Dommer: Stig Are Sørensen. Dømte utmerket.

Etter A-kampen spilte L/K 2 3-3 mot Senja 2 i et toppoppgjør i 4.divisjon.  L/K ledet 3-2, men Senja utlignet rett før slutt. Alt i alt var uavgjort et rettferdig resultat. L/Ks mål ble scoret av Øyvind Garfjell (2) og Fredrik Johansen.

L/K 2s lag: Vegard Samuelsen; Stig-Roar Hansen Rognli, Jan-Robin Bjørn, Trond Egil Larsen, Lars-A. Wikbo; Kristoffer Fagerborg, Ole-Oscar Ross, Andreas Holm, Tor Arne Larsen; Øyvind Garfjell, Fredrik P. Johansen.

Gult kort L/K: Kristoffer Fagerborg