Fortsatt uten seier

Postet av Lyngen/Karnes IL den 20. Mai 2008

L/K 2 scoret først, men tapte likevel.
Allerede etter to minutter i den seine gruskampen på Geitnes i kveld, steg Mats-Haakon Karlsen opp på første stolpe og stanget ballen i kort hjørnet etter corner fra Andreas Holm. Tre minutter etter leverer Ulfstind en knallperle av et frispark og dermed 1-1. Ti minutter før pause får Ulfstidn et enkelt mål etter kluss mellom L/K-keeper Mads Leonhardsen og en tilbakespill-spillende venstreback Stig-Roar Hansen Rognli. 1-2 til pause.

Midtveis i andre omgang får Ulfstind et svært så billig 1-3 mål, mens Mats-Haakon Karlsen skaper spenning i kampen igjen etter frispark to minutter senere. 2-3. Like før slutt får Karlsen annulert sin tredje scoring for kvelden på en tvilsom offside, men det er vanskelig å bære mye nag til en linjemannløs Jonny Olsen.  I stedet går Ulfstind i angrep og setter inn 2-4.

Ulfstind var hakket tøffere i duellspillet i dag, og det unge L/K-laget var, med få unntak, åpenbart ikke beredt til å ta den fighten.

Dermed forblir L/K 2 i bunnen av fjerdedivisjonstabellen, med sitt enslige poeng etter fire kamper.

Sesongdebuter for Mads Leonhardsen, som spilte sin første obligatoriske kamp som L/K-spiller, samt Stian Stenhaug, Dan Håvard Johnsen, Kristian Rognli og Frank Nilsen.

L/Ks lag: Mads Leonhardsen; Stian Stenhaug, Jan Robin Bjørn, Mats-Haakon Karlsen, Stig-Roar Hansen Rognli; Kristoffer Fagerborg, Andreas Holm, Dan-Håvard Johnsen, Alexander Løvland Rygh; Fredrik P. Johansen, Rune Kristiansen.

Innbyttere: Uno Nesvik, Frank Nilsen, Kristian Rognli

Gult kort L/K: Kristoffer Fagerborg.