L/K i 2009:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 17. Jan 2009

Noen ut - noen inn

L/K har gjort sin første signering i 2009. Og én veteran har gjort comeback!

L/K har gjort sin første signering i 2009. Og én veteran har gjort comeback!

L/Ks nye nummer 23 blir reisaværingen Aleksander Helberg. 21-åringen signerte før helga en toårskontrakt med L/K og går dermed inn i treningsgruppen til Thomas Leonhardsen i Tromsø.

Aleksander har trent med L/K i Tromsø den siste tiden og gitt et fordelaktig inntrykk både sportslig og ellers. Helberg er venstrefotspiller, noe som utrolig nok har blitt litt mangelvare i L/K i det siste. Dermed kan Aleksander være et alternativ på for eksempel venstrebacken. Men reisaværingen er en allsidig kar, og kan fylle flere roller i laget.

Comeback

En annen fin nyhet for alle L/K-ere er atskillig mer kuriøs. Viktor A. Sørensen (39) har bebudet at han satser på å spille i FK Fotball-Ligaen! Viktor var kanskje L/Ks beste spiller da han gjorde comeback i 2007-sesongen. Han ble kneskadet høsten 2007 og har vært ute siden. Men siden november i fjor har Viktor trent jevnt og trutt med L/K i Tromsø og han føler seg nå klar til å spille igjen.

I en sesong der L/K har mistet en god del rutine, så er det gull verdt å få inn Viktor på både trening og i kamp. Fysisk er det neppe så mange FK Fotball-Liga-spillere som kan måle seg med den røslige furuflatingen, og med et par-tre måneder til med trening i sesongoppkjøringen kan man ikke utelukke noe som helst.

Blom, Gangsø og Lingrasmo

I minus nå på nyåret må L/K bokføre tre solide navn. Først og fremst har L/K blitt enige med Fløya om en overgang for Tom-Jørgen Gangsø. Fjorårets L/K-kaptein ønsket nye utfordringer og er nå i gang for Vegard Berg-Johansen i Fløyaland.
Så har Bernhard Blom, som kom til L/K i fjor høst, dratt tilbake til Oslo og Ullern. Bloms skulle egentlig studere ved Universitetet i Tromsø, men valgte å dra hjem til Oslo igjen etter første semester
En annen som L/K blir å møte igjen i FK Fotball-Ligaen er balsfjordingen Marius Lingrasmo. Marius kom til L/K foran fjorårssesongen og gjorde store fremskritt i løpet av sesongen etter å ha kommet tilbake fra alvorlig skade. Med to små barn ønsker Lingrasmo nå å bruke litt mindre tid på fotballen enn det tilfellet er når man satser i L/K. Marius skal i 2009 spille under eks L/K-er Frode Følstad i Ishavsbyen.




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.