L/K i 2009:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 13. Feb 2009

 

Tore tilbake i L/K

Her signerer Tore Veseth Olsen (24) for Lyngen/Karnes

24-åringen fra Kjøllefjord kommer til L/K etter å ha spilt 2. divisjonsfotball for FK Senja i 2008. Med Tore får L/K en virkelig klassespiller på dette nivået med driv, stor aksjonsradius, dribleferdigheter og ikke minst en evne til å komme til målsjanser.

- Jeg gleder meg til sesongen og lover å bidra mye - både i det offensive og det defensive, sier Tore.

En ekstra trygghet for både Tore og L/K er det jo at finnmarkingen har vært i L/K før. Han vet hva det innebærer å spille for L/K og vil utvilsomt gli godt inn i gruppa. Torsdag kveld hadde han første trening i Skarphallen med sine nye lagkamerater og fikk dermed hilse på gamle kolleger som Jens Georg Løvland og Stian Amundsgård.

Tore kan spille på mange plasser på banen så det får bli opp til Hausner og Leonhardsen å finne ut hvordan Tore kan brukes.

Tore vil inngå i trenerteamet til Thomas Leonhardsen i Tromsø, og blir sånn sett den siste brikken i det omfattende puslespillet det er å gi et fullverdig tilbud til to treningsgrupper. Men først og fremst skal Tore fokusere på spillerkarrieren i L/K

Tores bror Gaute, som forøvrig var innom L/K en kort periode i begynnelsen av 2006, er også høyaktuell for en gjenforening med broren. De to spilte sist sammen i Bossekop, og begge to er sugen på å prøve igjen.

Med Tore på plass og Gaute kanskje på vei, begynner stallen til L/K å bli komplett. I tillegg er det minst ett comeback på gang, men det kommer vi tilbake til senere i kveld!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.