4. divisjon, KIL-L/K

Postet av Lyngen/Karnes IL den 27. Apr 2009

Knepent tap i premieren

L/K 2 spilte sin første seriekamp i kveld og det var også én av de vanskeligste for sesongen - Kvaløysletta borte. En av opprykksfavorittene i årets 4. divisjon er normalt ingen lett oppgave på bortebane, men L/K 2 kom bra fra det likevel. Til tross for et fortjent 2-3 tap var det absolutt positive ting å trekke ut av kampen.

L/K tok ledelsen etter et stopper-samarbeid mellom Mats-Haakon Karlsen og Rune Lillevik, der sistnevnte satte inn 1-0. KIL kommer imidlertid kjapt tilbake og utligner minuttet etterpå. De går opp til 3-1 før Gaute Veseth Olsen, med fortid i nettopp KIL, reduserer til 3-2 rett før pause. Flatterende for L/K etter spill og sjanser, og også i andre omgang er det KIL som produserer mest. Men omgangen renner ut målløs. På slutten kunne en annen tidligere KIL-gutt, Torgrim Sollid, reddet et poeng for L/K men skuddet smeller i stanga.

- Det var ikke ufortjent at det ble tap, selv om Torgrim kunne utlignet på slutten. KIL har en jevn og god stall på dette nivået og Ståle "Junior" Johansen er fortsatt mannen bak det meste for Kvaløysletta, oppsummerer L/K-lagleder Vegard Bjørn Olsen etter full tid.

* Torgrim Sollid spilte sin første seriekamp noensinne for L/K - mot gamle lagkamerater.

* Keeper Erlend Strand spilte også sin første seriekamp på seniornivå for L/K, i likhet med L/K2s nyervervelse fra Lyngstuva - Lasse Simonsen. Eivind Bekkstrand er også tilbake i L/K etter noen år i moderklubben Furuflaten.

L/Ks lag: Erlend Strand; Kristoffer Fagerborg, Rune Lillevik, Mats-Haakon Karlsen, Jan Robin Bjørn; Lasse Hausner, Jonas Samuelsen, Gaute Veseth Olsen, Torgrim Sollid; Alexander Løvland Rygh, Fredrik P. Johansen.

Innbyttere: Eivind Bekkstrand, Lasse Simonsen