4. divisjon, L/K2 - RIL

Postet av Lyngen/Karnes IL den 31. Mai 2009

Holdt ikke helt inn

Det ble ikke poeng på hjemmebane for L/K2 i dag. Med store skadeproblemer i A-stallen var det en utfordring å stille et slagkraftig lag i dag, men de 11 som fikk tillit klarte seg greit mot kvalifisert motstand i første omgang. RIL hadde de største sjansene og førte også kampen i første halvdel. Men så fikk L/K2 flyttet laget litt høyere opp på banen og klarte å komme til sjanser. Mest farlig ble det likevel på dødballene, som Aleksander Helberg var presis leverandør av i dag.

Det sto 0-0 til pause og etter rundt 60 minutter tar kaptein Alexander Løvland Rygh L/K i føringen. RIL-keeperen blir stresset og slår en avklaring rett i beina på Rygh. Han får gå alene mot mål og dundre ballen i nettet.

RIL utligner på en heading få minutter senere, og går etterhvert også opp til 1-2 og 1-3. Alex Rygh er imidlertid på farten ti minutter før slutt og reduserer til 2-3, men RIL setter spikeren i kista mot slutten og vinner til slutt 2-4.

Vanskelig kamp mot et av de lagene som har ambisjoner om å kjempe i toppen i år. L/K2 hadde grei kontroll på kampen i 70 minutter, men det holdt ikke helt inn. Bra at de som skal stå fram i slike kamper, A-stallguttene Bjørn, Helberg, Rygh og Haugen alle jobbet og sto på i dag. Samtidig også positivt at guttespillerne Kåre Johnsen og André K. Våge får testet seg på dette nivået. Begge spilte bra på sine respektive backer i dag.

L/Ks lag: Vegard Samuelsen; Kåre Johnsen, Trond Egil Larsen, Jan Robin Bjørn, André K. Våge; Espen Haugen, Kristian Rognli, Rune Larsen, Aleksander Helberg, Torbjørn O. Karlsen; Alexander Løvland Rygh.

Innbytter: Vegard Bjørn Olsen

Dommer: Vegard Ballovarre

Gule kort, L/K: André Våge, Jan Robin Bjørn, Vegard Bjørn Olsen

Rødt kort (to gule): Alexander Løvland Rygh