4. divisjon, RIL - L/K2 2-2:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 28. Aug 2009

Henriksen scorer igjen

Det er ikke mange aktive spillere i Troms som har scoret flere mål i andre- og tredje-divisjon enn Jørn Egil Henriksen (40). I dag var han i gang igjen - riktignok i fjerdedivisjon. I L/Ks bortekamp mot Ringvassøy var Henriksen frampå og puttet. I tillegg hadde han et mål til inne, men det ble avblåst av dommeren.

Til tross for Jørns comeback i målprotokollene, så ble det ikke tre poeng for L/K2 i dag. Det ble til slutt 2-2 etter at Ringvassøy hadde ledelsen 1-0 til pause. Alexander Løvland Rygh satte inn L/K2s andre mål etter et kjempeforarbeid av Ole Oscar Ross.

Ett poeng er strengt tatt ikke nok for L/K2 hvis man skal klare å karre seg på sikker plass i fjerde divisjon. Men likevel sterkt mot et Ringvassøy som normalt er gode hjemme.

RIL fikk keeperen sin utvist i første omgang, i en situasjon der L/K også fikk straffespark. Den bommet dessverre Alex Rygh på - forøvrig den andre straffemisssen til L/K2 på rad.

L/Ks lag: Michael Wæraas; Lasse Simonsen, Mats-Haakon Karlsen, Jan Robin Bjørn, Frode G. Larsen; Andreas Holm, Jonas Samuelsen, Alexander Løvland Rygh; Fredrik P. Johansen, Ole Oscar Ross, Aleksander Helberg.

Innbyttere: Åmund Rognli, Jørn Henriksen

Gule kort: Lasse Simonsen, Jonas Samuelsen.