FK Fotball-Ligaen, L/K - SIK 0-2:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 6. Sep 2009

Dette hadde vi ikke råd til

Det er alltid ubeleilig å tape for Skjervøy, men dagens tap var likevel ekstra katastrofalt for L/K - som rett og slett ikke klarer å ta steget vekk fra bunnstriden i FK Fotball-Ligaen.

Et straffe og et mål på overtiden av overtiden avgjorde kampen på Polleidet i dag. Begge målene signert Michael Stangnes. Dermed blir L/K stående på svært skumle 17 poeng, og neste helg er det sterke Skarp som står på motsatt banehalvdel.

Selv om SIK vant og selv om det slett ikke var ufortjent at de gjorde det heller, så var dette absolutt en kamp L/K kunne og burde vunnet. Da Steffen Dreyer svidde århundrets største sjanse tidlig i første omgang, var det ikke mange som trodde at det skulle bli én av få store L/K-sjanser i kampen. Og SIK hadde ikke mange sjøl heller. Straffesparket kom etter en corner, der dommer Kay-Erling Ludvigsen dømmer for holding i feltet. Grei straffe som settes kaldt i mål. 0-1 til pause.

I andre omgang har L/K ballen mest, men et kompakt SIK-forsvar, og ikke minst to gode midtbanespillere i Ruben Kristiansen og Joachim Flatvoll, slapp sjelden L/K-angriperne til. Og da hjemmelaget på sitt mest desperate prøvde å få et utligningsmål på tampen, sprang Michael Stangnes igjennom og satte 0-2 bak navnebror Wæraas i L/K-buret.

L/Ks lag: Michael Wæraas; Jens-Georg Løvland, Rudi Dreyer, Mats-Haakon Karlsen, Andreas Holm; Andreas Løvland, Ole Remi Hausner, Torgrim Sollid; Øyvind Garfjell, Steffen Dreyer, Ole Oscar Ross.

Innbyttere: Aleksander Helberg, Alexander Løvland Rygh, Jonas Samuelsen

Dommer: Kay-Erling Ludvigsen - grei kamp

Gule kort, L/K: Mats-Haakon Karlsen og Steffen Dreyer