Treningskamper i Alta:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 2. Mar 2010

Nytt tap søndag

Men mye positivt å trekke ut av tapet for Alta 2

Det ble et nytt 2-4 tap for L/K i Finnmarkshallen i helga. Denne gangen mot Alta 2 - forsterket med fire-fem fra A-stallen.

L/K har lagt seg til en god vane med å score først i kamper. Så også søndag, da Andreas Løvland satte inn 1-0 på utsøkt vis. Ole Oscar Ross legger igjen et oppspill til Ole Remi Hausner som slår igjennom en Andreas Løvland på løp på venstresiden. Han viser prov på småblendende teknikk når han tar ballen med seg i fart før han avslutter med en skrudd ball oppe i lengste hjørne. Meget, meget pent og Andreas tredje mål i Finnmarkshallen denne helga.

Like pent var ikke forsvarsspillet da BUL tok føringen i kampen. Etter 23 minutter scorer Alta 2 på sin første sjanse i kampen. To mål til kom før pause og dermed lå L/K under 3-1 etter 45 minutter.

Med litt slitne L/K-spillere, med en BUL-kamp dagen før i beina, kunne man frykte at andre omgang ville bli tøff mot et godt Alta-lag. Men etter hvert som omgangen skred fram, fikk L/K bedre og bedre kontroll. Alta 2 scoret riktignok 4-1 etter 70 minutter, men L/K holdt brukbart stand. Ett kvarter før slutt satte Øyvind Garfjell, flyttet opp fra venstrebacken til høyrekanten, inn 2-4. Igjen var det Ole Remi Hausner som var servitør med en flott stikkball, men Øyvind gjorde også mye bra selv før han curlet ballen i lengste hjørne.

Det var også det siste målet i kampen. Dermed et nytt tap for L/K. Lærerikt for ungguttene på L/K-lag, selv om det sjelden er positivt med tap...

Kampene i Finnmarkshallen var de to første i år på ordentlig stor bane. Derfor er kampene i helga ekstra verdifulle. Finnmarkshallen er betraktelig større enn Skarphallen og er en utfordring i seg selv - spesielt med lag som BUL og Alta, som har hallen som hjemmebane. Eller som Ole Remi Hausner sa etter kampen søndag: Det er forskjell på å sideforskyve i Finnmarkshallen, sammenlignet med Skarphallen...

Neste kampene for L/K blir mot Sortland og Lofoten i Blåbyhallen 20. og 21. mars.

L/Ks lag: André Waage; Andreas Holm, Mats-Haakon Karlsen, Mathias Olsen, Øyvind Garfjell; Aleksander Helberg, Tarjei Hansen Gautestad, Ole Remi Hausner, Espen Haugen; Andreas Løvland, Ole Oscar Ross.

Innbyttere: Joakim Einebakken Nilsen, Jøran G. Åsheim, Alexander Løvland Rygh, Stig-Roar Hansen Rognli.