5. divisjon, L/K - Kroken:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 13. Jun 2011

Dramatikk på Geitnes
Men L/K måtte til slutt gi tapt for Krokelvdalen

I en målrik og ganske så dramatisk kamp måtte L/K-reservene til slutt strekke våpen mot bydelslaget fra Tromsø. 5-6 ble det smått vanvittige resultatet til slutt. Da hadde L/K 2 hatt ledelsen 3-1, men med et forsvarsspill langt under pari i dag var det ikke snakk om å sikre seieren inn.
Nå kom både L/Ks 2-1 mål og 3-1 mål på keepertabber, så det var gi og ta begge veier. 1-0 målet var det imidlertid ingenting å si om. Et vakkert legg fra Christer Steinvik finner Kristian Granås inne i feltet. Han header ballen sikkert i mål fra 7-8 meter. Da var det gått 10 minutter. 1-1 var det eks-L/K-er Gaute Veseth Olsen som sto for, mens Kristian Granås og Stig-Roar Hansen Rognli tok L/K i en tomålsledelse etter hhv. 32 og 36 minutter. Kroken får dessverre en redusering før pause og i løpet av en femminuttersperiode i 2. omgang går kampen fullstendig av skinnene med fire mål - hvorav Kroken står for tre av dem. Kristian Granås scorer 4-4 målet på straffe etter at Christer Steinvik ble felt.

Christer Steinvik, som var god i dag, utligner fire minutter før slutt og det står 5-5. Men L/K klarer ikke å berge uavgjorten og slipper Kroken igjennom igjen like før slutt. 5-6 og L/Ks andre tap for sesongen. Men L/Ks unge lag skal ha for innsatsen og for at de aldri ga opp.

L/Ks mål: Kristian Granås (3), Christer Steinvik, Stig-Roar Hansen Rognli

L/Ks lag: Tommy Morten Mortensen; Hans Roar Karlsen, Tomas Einebakken Nilsen, Jan Robin Bjørn, Kristoffer Fagerborg; Oskar Leiros, Kristian Granås; Stig-Roar Hansen Rognli, Martin Strand, Christer Steinvik; Alexander Løvland Rygh.

Innbyttere: Henning Skogvang, Robin Wikbo Samuelsen, Aleksander Elveslett Slettli

Gule kort: Kristoffer Fagerborg, Stig-Roar Hansen Rognli, Jan Robin Bjørn