L/K i 3. divisjon, HFK - L/K:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 19. Jun 2011

Verdens nordligste seier
Steffen Dreyer scoret tre da L/K hevnet cuptapet mot Hammerfest.

Hammerfest fikk det første målet, men L/K-kverna malte sakte men sikkert hjemmelaget i stykker på Breidablikk stadion i ettermiddag. Mats-Haakon Karlsen utlignet og Steffen Dreyer tok L/K i ledelsen med to kjappe mål før pause - det ene av dem etter et klassisk, men likefullt vanvittig, raid av Ole Oscar Ross. Også Øyvind Garfjell nådde å score før dommeren blåste for de første 45 minuttene.

I andre omgang lyktes L/K bare å score én gang, da Steffen Dreyer fullførte sitt hat-trick. HFK klarte aldri å pynte på resultatet og dermed har L/K tatt en ny sterk borteseier i Finnmark. Det var fryktet at kampen mot HFK, som jo slo L/K i cupen på hjemmebane, skulle være en snubletråd for L/K. Men det styrte man elegant unna.

- Vi scorer tre mål på fire minutter mellom 31. og 35. minutt. Og for en gangs skyld var vi effektive. To av målene i første omgang kommer på HFK-cornere som vi kontrer og scorer på, sier hovedtrener Bernt Olav Johansen.

Med BULs overraskende 1-1 kamp mot Nordkjosbotn, har L/K dermed nå tre poengs forsprang på finnmarkingene på tabellen.

L/Ks mål: Steffen Dreyer (3), Øyvind Garfjell, Mats-Haakon Karlsen.

L/Ks lag: Jørgen Vik; Jens-Georg Løvland, Mats-Haakon Karlsen, Jan Robin Bjørn, Tor Arne Larsen; Ståle Johansen, Andreas Løvland, Steffen Dreyer, Joakim Einebakken Nilsen, Øyvind Garfjell, Ole Oscar Ross.

Innbytter: Jonas Samuelsen