3. divisjon, TUIL 2 - L/K 2-3:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 19. Sep 2011

Seier i Tromsdalen

L/K tilbake på tabelltoppen.

L/K tok en svært viktig seier i kveldens bortekamp mot TUIL 2. Seieren var fullt fortjent og L/K vant sjansestatistikken soleklart. Men en sen redusering til TUIL 2 skapte nerver i L/K-leiren på slutten.

Stillingen ved pause var 1-1 etter at TUIL tok en tidlig ledelse. L/K kontrollerte store deler av omgangen. Morten Nilsen utlignet etter 20 minutter etter et skudd fra sekstenmeteren. Samme mann ble snytt for et straffespark rett før pause etter å ha bli felt alene med keeper. Kampens ellers gode dommer ga istedenfor Morten gult kort for filming.

L/K tok initiativet fra start i 2.omgang. Ole Oscar Ross økte til 2-1 etter 49 minutter og Morten Nilsen økte til 3-1 etter 69 minutter. I tillegg skapte L/K en rekke store sjanser. Men flere mål ble det ikke og istedenfor reduserte TUIL rett før slutt. Noen nervøse sluttminutter fulgte, men L/K kunne til slutt slippe jubelen løs. Nå venter Hammerfest hjemme på lørdag.

Lagoppstilling: Jørgen Vik; Joakim Einebakken Nilsen, Mats-Haakon Karlsen, Magnus Henriksen, Tor Arne Larsen; Ståle Johansen, Andreas Løvland, Ole Remi Hausner; Ole Oscar Ross, Morten Nilsen, Øyvind Garfjell.

Innbyttere: Steffen Dreyer, Espen Haugen.