L/K 2013: Ny signering

Postet av Lyngen/Karnes IL den 5. Jan 2013

Vi styrkes offensivt
Mads A. Bjørkly (22) er klar for Lyngen/Karnes.

L/K gjennomførte årets første treningssamling hjemme i Lyngenhallen i helga. Trener David Lundblad gjennomførte treninger fredag og lørdag og de som møtte opp i hallen fikk se en rekke nye fjes på L/K-trening.
Og det nyeste av dem alle er 90-modellen Mads A. Bjørkly, som i helga har signert toårskontrakt med oss.
Bjørkly kommer fra Hammerfest og har spilt for HFK det meste av karrieren. Han har også vært innom Skarp og TUIL og har spilt mot L/K ved flere anledninger.

Mads A. Bjørkly har trent med oss i Tromsø før jul og har gjort et solid inntrykk - til tross for at han gikk mye skadet i 2012-sesongen og bare fikk to nettkjenninger i HFK-drakten. Vi satser på at det blir atskillig flere for den høyreiste spissen i L/K-drakten i 2013!

Mads har skrevet toårskontrakt med L/K og blir dermed klubbens femte nysignering foran 2013-sesongen. Han har en solid Lyngen-link iogmed at han er sammen med datteren til L/K-legenden Sigmund Forfang - som for øvrig er hjelpetrener i 2013. Mads bor og studerer i Tromsø og blir en del av treningsgruppa der.

Vi ønsker Mads velkommen til L/K!

Også våre fire andre nye spillere, Stian Nordby, Kristoffer Brenn, Edvard Hamnvik Sagelv og Aleksander Løvland Rygh har skrevet kontrakter med L/K i helgen. De tre førstnevnte toårskontrakter, mens Rygh har klinket til med tre år.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.