L/K 2013: Knutsen på plass

Postet av Lyngen/Karnes IL den 19. Jan 2013

Kristian tar steget
Etter en og en halv måned med L/K-treninger, ble Kristian Knutsen L/K-gutt.

Kristian Knutsen (21) kommer fra Nordkjosbotn og NIL, der han har vært blant balsfjordingenes største talenter lenge. Han har trent med L/K siden vi startet opp i Skarphallen tidlig i desember og har fått vist litt av det som bor i ham.

Etter hvert hadde han vist nok til at L/K-trener David Lundblad mente han var verdt å satse på og lørdag ettermiddag - etter del 2 av L/Ks helgesamling i Lyngen - signerte Kristian overgangspapirene.

Knutsen har vært i L/Ks søkelys flere ganger, men timingen har ikke vært rett for partene før nå. Med Kristian på plass har vi fått en ambisiøs og flott gutt som har vist den siste drøye måneden at han er villig til å stå på for å komme i betraktning når sesongen starter. Ballsikre Knutsen kan spille på midtbanen og på back og er en fin forsterkning til L/K-stallen.

L/K er glad for at vi kan trekke til oss gode spillere fra vårt nærområde. Kristian Knutsen blir vår syvende nysignering foran 2013-sesongen og både treningene og samlingene viser at det er mye kvalitet som er hentet inn - både på banen og utenfor.

Helgas samling i Lyngenhallen viser at vi har en ung og svært sulten gjeng med spillere som gir "full hendel" på trening, og som også begynner å fungere sammen sosialt. Fortsatt litt å gå på på samhandlingen når tempoet på treningene går i været, men vi er fortsatt bare midt i januar og det er mange nye spillere som skal finne sin plass.

Neste uke er det frihelg, før det braker løs med vinterserie 3. februar. Da får vi en grei pekepinn på ståa når TUIL står på motsatt banehalvdel.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.